Aikuinen-lapsi syyslomaleiri

Viikko 42, 12.-15.10.2020 6 paikkaa vapaana
Huom. varaustilanne on alustava. Tarkista varaustilanne puh. 050-4361921 tai info(at)yllaksenvaellushevoset.fi

Syyslomaleirillä saa hevostella paljon kavereiden kanssa! Opitaan vaellusratsastusta ja hevostaitoja oman hoitohevosen kanssa. Kaikki hevosemme ovat kilttejä hoidettavia, joista jokainen löytää oman suosikkinsa. Ratsastetaan vaihtelevassa maastossa kaksi kertaa päivässä yhteensä kolme tuntia 1 h+2 h tai 1,5 h+1,5 h tai kerran päivässä 3 h, tölttäillään ja laukataan pitkin metsäpolkuja ja -teitä, välillä edetään rauhallisemmin taivaltaen. Mikäli kelit vielä sallivat, yhtenä päivänä teemme pidemmän puolipäiväretken, kesto 4,5h. Lounaan nautimme tuolloin maastossa. Tiedossa on siis paljon ratsastusta! Leirille voi osallistua myös päiväleiriläisenä.

Majoituspaikkana on viihtyisä hirsitalo, jonka pihapiirissä on pihattotalli. Leiriryhmämme on pieni, maksimissaan 7 leiriläistä. Leiriläisten kanssa on koko ajan aikuinen. Ruoka on maukasta kotiruokaa. Ryhmäkoko: min. 4 - max. 7 leiriläistä, alaikäraja 10 v. Hinta sisältää: neljänä päivänä yhteensä 3 t maastoratsastusta päivässä, lisäksi teoriaa ja jokaiselle oma hoitohevonen. Majoitus ja ruokailut: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala,puolipäivä retkellä retkieväät. Päiväleirillä hintaan sisältyy lounaat.

Hinta: 420 €, päiväleiriläisenä 380€. Varausmaksu 100 € sis. hintaan. Laskutamme varausmaksun, kun leiri toteutuu eli minimiosallistujamäärä täyttyy. Varausmaksua ei peruutuksen takia palauteta, mikäli tilalle ei saada uutta osallistujaa. Loppumaksu erääntyy kuukautta ennen leirin alkua. Mikäli haluaa tulla jo edellisenä iltana, lisähintaan +23€/lapset, 33€/aikuiset, sisältyy iltapala, yöpyminen ja aamiainen. Kesto: 4 päivää, leiri alkaa maanantaina klo 9. ja päättyy torstaina klo 15-16.

Muuta: osallistujalla pitää olla perustaidot ratsastuksesta, esim. alkeis- ja jatkokurssia vastaavat taidot, koska ratsastamme pääosin maastossa. Tölttiä oppii ratsastamaan leirillä.
Lisätiedustelut puh. 050-4361921 Tallillamme on toiminnan vastuuvakuutus, suosittelemme henkilökohtaista tapaturmavakuutusta. Kypärän saa tarvittaessa lainaksi tallilta. Pidätämme oikeuden tehdä ohjelmaan pieniä muutoksia luonnonolosuhteiden takia.

Ilmoittautuminen

Tarkista varaustilanne puh. 050-4361921 tai info(at)yllaksenvaellushevoset.fi ja täytä sen jälkeen ilmoittautumislomake, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä >Ilmoittautuminen aikuinen-lapsi syyslomaleirille

Leiriläisen muistilista

Leiriläisen muistilista 

Vaatteet

Ota mukaan vaatteita säiden mukaan, myös vaihtovaatteita. Muista varata riittävästi lämpimiä vaatteita; Lapin syksy voi olla kolea. Pakkaa mukaan myös sadevaatteet (sadetakki ja -housut, edullisia löytyy esim. Biltemasta tai vastaavasta). T-paitoja, sukkia, villasukkia tai muita lämpimiä ratsastussukkia, alusvaatteita, kerrastoja, kypärämyssy, fleece-tai muita lämpimiä puseroita, ulkoilupusakka tai anorakki tms, verkkarihousut, farkut, ratsastukseen sopivia käsineitä (myös vaihtopari).

Ratsastukseen käyvät mukavat, lämpimät housut, jossa ei ole hankaavia saumoja. Kumisaappaat käyvät ratsastusjalkineiksi. Huomioi kumisaappaissa, että niihin mahtuvat hyvin vielä ainakin yhdet esim. villasukat. Ratsastukseen sopivat myös esim. jodhpur tyyppiset kengät.  Lenkkarit tai muut jalkineet sopivat muualla kuin tallilla käytettäviksi. Kypärän ja tarvittaessa raipan saa lainaksi tallilta. Jos omistat turvaliivin, ota se mukaan leirille.

Pakkaa mukaan myös
  • lakanat
  • pyyhe + laudeliina saunomista varten
  • pesuvälineet: shampoo, hammasharja- ja tahna yms.
  • sadevaatteet: sadehousut ja -takki
  • taskurahaa karkkiostoksiin
  • henkilökohtaiset lääkkeet
  • muistiinpanovälineet
  • lukemista, piirustusvälineet tms. tekemistä omien mieltymysten mukaan

Jos on

  • kamera + filmiä + varaparistot, digikameraan akkulaturi
  • kännykkä ja laturi
 Reipasta seikkailumieltä!