Aikuinen & Lapsi-leirit 22-25.7.2024 4pv


1. Leiri, vko 30, 22-25.7.2024 2 paikkaa vapaana


Nyt voit osallistua yhteiselle leirille lapsesi/lapsenlapsesi tai vaikka kummilapsen kanssa! Aikuisten ja lasten yhteisellä maastoratsastusleirillä ratsastetaan vaihtelevassa maastossa, tölttäillään ja laukataan pitkin metsäpolkuja ja -teitä, välillä edetään rauhallisemmin. Ratsastusta vähintään kolme tuntia päivässä.

Majoituspaikkana viihtyisä hirsitalo, jonka pihapiirissä on pihattotalli. Ruoka on maittavaa kotiruokaa.

Ryhmäkoko: min. 4 - max. 6 henkilöä.

Hinta sisältää: ratsastusta yhteensä vähintään 3 h päivässä lisäksi leirillä on hevosten maastakäsittelyä. Leirillä teemme koko puolipäiväretken sekä kotaretken.

Keskiviikkona iltapäivällä ratsastuksen jälkeen menemme autoilla Luosuun Rönölään saunomaan sekä uimaan. Rönölään voit tutustua ----> www.ronola.fi
Ruokailut: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. Majoitus yhteismajoituksena kerrossängyissä. Majoitusjärjestelyiden takia leiri on suunnattu lähinnä naispuolisille osallistujille, mutta leirille voi osallistua myös päiväleiriläisenä. Ylläksellä on runsaasti eri tasoista majoitustarjontaa. Hinta: 510 €/hlö, päiväleiriläisenä 450 €/hlö (sis. ohjelma + lounaat). Varausmaksu 150€/hlö sis. hintaan. Laskutamme varausmaksun, kun leiri toteutuu eli minimiosallistujamäärä täyttyy. Varausmaksua ei peruutuksen takia palauteta, mikäli tilalle ei saada uutta osallistujaa. Loppumaksu erääntyy kuukautta ennen leirin alkua.

Kesto: 4 päivää, leiri alkaa maananati aamuna klo 9. ja päättyy torstaina klo 15. Mikäli haluaa tulla jo edellisenä iltana, lisähintaan +30€ / lapset,38 €/ aikuiset, sisältyy iltapala, yöpyminen ja aamiainen.

Muuta: osallistujilla pitää olla perustaidot ratsastuksesta, esim. alkeis- ja jatkokurssit käytyinä sekä osallistujan täytyy harrastaa aktiivisesti ratsastusta. Tölttiä oppii ratsastamaan leirillä. Lapsen alaikäraja 12 vuotta. Painoraja 85kg.

Tallillamme on toiminnan vastuuvakuutus, suosittelemme henkilökohtaista tapaturmavakuutusta. Kypärän saa tarvittaessa lainaksi tallilta.
Pienet muutokset ohjelmassa mahdollisia luonnonolosuhteiden takia.

Ilmoittautuminen

Kysy varaustilannetta puhelimitse 050-4361921 tai sähköpostitse info(at)yllaksenvaellushevoset.fi ja täytä sen jälkeen ilmoittautumislomake, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä > Ilmoittautuminen Aikuinen & Lapsi-leirille