Tilat

Tilat ovat rakennettu vuonna 2006. Asiakastilana on viihtyisä, perinteisen malliin mukainen hirsitalo, jossa on hyvät tilat monipuoliseen toimintaan sekä toimivat sosiaalitilat. Ympärillä olevat maastot soveltuvat ratsastukseen erinomaisesti. Vieressä kohoaa Kuertunturi ja lähellä virtaa on Kuerjoki, jonka jylhän rotkon pohjalla kuohuvat Kuerlinkka-kosket eli Taimenputoukset.

Hevosilla on hirsinen pihattotalli, jossa ne voivat halutessaan oleskella vapaasti. Pihaton yhteydessä on laaja metsäinen tarha, jossa hevosten on hyvä ulkoilla. Lisäksi pihaton vieressä on heinälato, varasto sekä lantala. Piha-alueen muodostaa kenttä, josta lähdetään maastoretkille.

Tuvassa on mukava kokoontua syömään isommallakin porukalla, nauttia kuumaa mehua takkatulen ääressä talvisen retken jälkeen tai pitää leirien tai kurssien teoriaopetusta. Pukuhuoneessa voi vaihtaa vaatteet. Kesäisin tila toimii leiriläisten majoitushuoneena. Vaellusleireillä ratsastuksen päätteeksi on mukava saunoa.

Mökki, pihatto ja varastorakennukset muodostavat pihapiirin.

Asiakastiloissa on tupa, pukuhuone, sauna ja leirien majoitustilat.

Pihatto.

Pukuhuoneessa voi vaihtaa vaatteet. Haalarit, kengät, hanskat ja kypärämyssy ovat tarjolla marraskuusta huhtikuun loppuun. Kypärän voi aina lainata.

Pienessä saunassa on makeat löylyt.