Yöttömän yön päiväretki yöllä

Virpi ja Snille

Maastoretki, retkilounas, kahvitauko

Lapin luonto, sen hiljaisuus ja valoisat kesäyöt tarjoavat unohtumattoman elämyksen yöllisellä ratsastusretkellä.

Valitsemme jokaiselle oman islanninhevosen ratsastuskokemuksen mukaan. Saamme perusohjeet islanninhevosratsastuksesta ja kun olemme ottaneet tuntumaa hevosiin, lähdemme maastoon oppaan johdolla. Etenemme vaihtelevissa maastoissa ryhmän taitotason ja kelin mukaan vaihdellen eri askellajeja. Puolen yön maissa pysähdymme syömään retkilounasta ja aamuyöllä pidämme kahvitauon.

Saatavuus: kesällä olosuhteiden mukaan

Lähtö: tallille saapuminen klo 20

Paluu: n. klo 05.30

Hinta: 230 €/hlö

Vaellusretken hintaan sisältyy: hevonen varusteineen sekä ratsastusoppaan palvelut, pakollinen kypärä sekä tarvittaessa sadevarusteet (kumisaappaat ja sadetakki), retkilounas ja kahvi/tee+pulla.

Ryhmäkoko: minimi 3 hlöä, max 7

Soveltuvuus (kenelle) / vaikeusaste: sopii kohtuullisen kunnon omaaville,alkeis-ja jatkokurssit käyty. Tölttiä oppii matkan varrella. Alle 12-vuotiailta edellytämme aiempaa säännöllistä ratsastuskokemusta kaikilla retkillä. Painoraja 85 kg.

Ennen varaamista lue > Ohjeita

Pidätämme oikeuden peruuttaa tai siirtää retki ylivoimaisen esteen takia. Varaukset ovat sitovia. Mikäli joudut perumaan varauksen, on sen tapahduttava puhelimitse (ei sähköpostitse tai tekstiviestillä) vähintään kolme päivää ennen retkeä. Muussa tapauksessa veloitamme 50% retken hinnasta ja mikäli ei ilmoita peruutuksesta tai ilmesty paikalle, veloitamme 100% retken hinnasta. Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti, Visa-, Visa Electron- MasterCard ja Maestro-luottokortit sekä ePassi ja Smartum.

> Takaisin Ratsastus-sivulle