Aikuisten syksyn vaellusleirit 2023

1. Vaellus, viikko 33, 14. - 18.8.2023, 7 paikkaa vapaana

2. Vaellus, viikko 34, 21.8. - 25.8.2023, 6 paikkaa vapaana

3. Vaellus, viikko 35, 28.8 - 1.9.2023, 7 paikkaa vapaana

4. Vaellus, viikko 36, 4 - 8.9.2023 , - paikkaa vapaana

5. Vaellus, viikko 37, 11. - 15.9.2023, 1 paikka vapaana

6. Vaellus, viikko 38, 18 - 22.9.2023, - paikkaa vapaana

7. Vaellus, viikko 39, 25 - 29.9.20213 6 paikkaa vapaana


Huom. varaustilanne on alustava ja saattaa muuttua. Voit tarkistaa tilanteen sähköpostitse info(at)yllaksenvaellushevoset.fi tai puh. 050-4361921.

Tervetuloa mukaan rentoon tunnelmaan viiden päivän vaellusleirille, jossa yhdistyvät Ylläksen alueen monipuoliset maastot ja tunnetusti hyvät, tölttäävät, kouliintuneet vaellushevosemme. Vaellamme kauniissa metsissä, kipuamme katsomaan Lapin avaria maisemia Kuertunturiin, taivallamme töltin tahtiin ja laskettelemme laukaten polkuja ja metsäteitä.

Teemme joka päivä viiden päivän ajan retken eri maastoissa kestoltaan maanantaina ja perjantaina n. 4-5 tuntia ja tiistaina, keskiviikkona ja torstaina n. 7-8 tuntia kahvi- ja ruokailutaukoineen. Majoitumme mukavasti Kuerharjalla tallin yhteydessä. Ratsastuksen ja oman hevosen hoidon jälkeen maistuu tietysti sauna ja maittava ruoka!

Ohjelma

Aloitamme maanantaina klo 9. Asetutaan taloksi ja tullaan tutuiksi. Sen jälkeen on aika lähteä tutustumaan hevosiin. Satuloidaan hevoset, kiinnitetään satulalaukut ja pakataan niihin päivän varusteet ja suunnataan ensimmäiselle taipaleelle. Matkan varrella pysähdymme lounas- ja kahvitauolle. Retken jälkeen on aikaa saunoa ja nautiskella hyvästä illallisesta.

Tiistaina, keskiviikkona ja torstaina suuntaamme aamiaisen jälkeen maastoon koko päiväksi. Välillä lepuutamme jäseniä ja valmistamme retkilounaan samalla kun hevoset saavat oman annoksensa heiniä. Iltapäivällä pidämme toisen tauon kahvitellen ennen kuin palaamme viettämään iltaa kotitallille, jossa illallinen ja sauna odottavat. Perjantaina nousemme katsomaan maisemia Kuertunturin laelta, minkä jälkeen suuntaamme kodalle syömään lounaan. Jälkiruuaksi maistuvat avotulella vasta paistetut letut ja nokipannukahvit. Tallille palataan perjantaina klo 15 kieppeillä.

Ylläksen alueen vilkas matkailukeskus Äkäslompolo on vain kivenheiton päässä, jossa on tarjolla mm. elävää musiikkia ja syysajan ulkoilmateatteriesityksiä, katso tarkemmin www.yllas.fi

Ryhmäkoko: min. 4 - max. 7 henkilöä.

Hinta: 840€/hlö. Varausmaksu 250 € sis. hintaan. Laskutamme varausmaksun, kun vaellus toteutuu eli minimiosallistujamäärä 7 henkilöä täyttyy. Varausmaksua ei peruutuksen takia palauteta, mikäli tilalle ei saada uutta osallistujaa. Loppumaksu erääntyy n. kuukautta ennen vaelluksen alkua.

Hinta sisältää: päivittäin ratsastusretki 5-8 tuntia, johon sisältyy kahvi ja/tai retkilounastauko ohjelman mukaan. Ruokailut: aamupala, retkilounas maastossa, päivällinen ja iltapala. Majoitus yhteismajoituksena, osalla kerrossängyt. Mikäli sinulla on jo majapaikka tiedossa Ylläksen alueella, voit toki myös ostaa tämän vaelluksen pelkästään päivävaelluksina (sis. retkilounaat). Tällöin hyvitämme hinnasta 100 €.

Kesto: 5 päivää, vaellus alkaa maanantaiaamuna klo 9 ja päättyy perjantaina n. klo 15. Mikäli haluaa tulla yöksi jo edellisenä iltana (klo 18 voi tulla) ja/tai yöpyä vaelluksen jälkeisen yön, lisähintaan +38€/yö sisältyy iltapala, yöpyminen ja aamiainen.

Yhteydet: Ylläkselle on hyvät yhteydet junalla Kolariin sekä lentokoneella Kittilään, joista on jatkoyhteys bussilla tai kutsutaksilla. Kutsutaksi tilataan lentokentältä etukäteen ja on edullisempi kuin normaalitaksi. Taksit/bussit tulevat Äkäslompoloon. Katso tarkemmin sivulta >Yhteystiedot ja Kartta. Kemistä ja Rovaniemeltä on bussiyhteyksiä Kolariin ja Kittilään.

Muuta: osallistujalla pitää olla perustaidot ratsastuksesta, esim. alkeis- ja jatkokurssit käyty aikuisiällä, koska ratsastamme maastossa. Leirit ovat tarkoitettu ratsastusta säännöllisesti harrastaville. Tallillamme on toiminnan vastuuvakuutus, suosittelemme henkilökohtaista tapaturmavakuutusta.

Painoraja 90kg.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kysymällä varaustilannetta (nettisivu ei aina välttämättä ole ajan tasalla) puh. 050-4361921 tai info(at)yllaksenvaellushevoset.fi Tämän jälkeen voit täyttää ilmoittautumislomakkeen, joka löytyy tästä linkistä >Ilmoittautuminen syksyn vaellusleirille

Pienet muutokset ohjelmassa mahdollisia luonnonolosuhteiden takia. Pidätämme oikeuden peruuttaa vaellus ylivoimaisen esteen takia, esim. hevoset sairastuvat tms. Tässä tapauksessa palautamme kaikki perityt maksut.