Omaloma

Räätälöi oma loma porukalle lokakuussa!

Syksyn kuulas kauneus on vuoden hienoimpia ratsastusaikoja. Aamuisin ja iltaisin pohjoisen taivasta kirjovat upeat auringonnousut ja -laskut. Luonto luo kasvien lehdille ja puiden oksille kuurasta taideteokset. Vedet ovat vielä lämpimämpiä kuin ilma, joka luo sumuverhon luonnon omalle näyttämölle. Tässä ympäristössä ratsastajan on hyvä olla.

Kerätkää porukka (minimi 4, maksimi 7 hlöä) ja räätälöikää oma ratsastuslomanne. Valitkaa haluamanne ratsastukset ja lisäksi voi valita yöpymiset ja ruokailut meiltä tai alueella löytyy myös ravintoloita ja majoituspaikkoja oman maun mukaan. Käytössänne on hyvin varusteltu keittiö, mikäli haluatte vaihtoehtoisesti kokata itse ja nauttia omista eväistä.

Kysy tarjous!

Ratsastusvaihtoehdot / hlö /minimi 4 hlöä
- 2 tunnin maasto, jonka voi ottaa myös kaksi kertaa päivässä

- 3 tunnin maasto
- 4 tunnin maasto, sisältää retkilounaan kodalla(makkaranpaisto / kasvisvaihtoehto, letut + hillo+kermavaahto) tai retkilounaan muualla taukopaikalla luonnossa.

Esimerkkejä ratsastuspäivästä:
- Aamupäivällä 2 tunnin maasto, iltapäivällä 2 tunnin maasto
- 4 tunnin maasto, lounas kodalla

Yöpyminen omilla liinavaatteilla, sisältää ilta- ja aamupalan 33€/yö aikuiset, 23 €/yö lapset
Yöpyminen (aamiainen sisältää: kahvi/tee/kaakao, leipä, juusto, kinkku, kananmuna, puuro, mysli, jogurtti)

Yöpyminen yhteismajoituksessa. Alakerrassa on kerrossängyissä 6 petipaikkaa, pieni sauna ja wc, yläkerrassa on 3 petipaikkaa ja wc.

Lounas 11 €, päivällinen 13 €.

Kokkaan itse omalomilla ruoat. Olen ollut kasvissyöjä vuodesta 1996, joten tästä syystä tarjoan omalomilla ainoastaan kasvis-ja kala ruokaa.
Esimerkki ratsastuslomasta: Viikonloppu tai 2 päivää:Saapuminen perjantaina, iltapala ja yöpyminen. Lauantaiaamuna aamiainen, aamupäivällä kahden tunnin maastoretki.Lounas. Iltapäivällä kahden tunnin maastoretki. Illallinen, iltapala. Yöpyminen ja aamiainen. Sunnuntaina neljän tunnin maastoretki, retkilounas kodalla.


Esitä rohkeasti omia toiveita!

Pidätämme oikeuden muuttaa ratsastusten sisältöä sääolosuhteiden niin vaatiessa.