Omaloma

Räätälöi oma loma porukalle lokakuussa!

Syksyn kuulas kauneus on vuoden hienoimpia ratsastusaikoja. Aamuisin ja iltaisin pohjoisen taivasta kirjovat upeat auringonnousut ja -laskut. Luonto luo kasvien lehdille ja puiden oksille kuurasta taideteokset. Vedet ovat vielä lämpimämpiä kuin ilma, joka luo sumuverhon luonnon omalle näyttämölle. Tässä ympäristössä ratsastajan on hyvä olla.

Kerätkää porukka (minimi 4, maksimi 7 hlöä, minimi majoitus aika 3 yötä) ja räätälöikää oma ratsastuslomanne. Valitkaa haluamanne ratsastukset ja lisäksi voi valita yöpymiset ja ruokailut meiltä tai alueella löytyy myös ravintoloita ja majoituspaikkoja oman maun mukaan.

Kysy tarjous!

Ratsastusvaihtoehdot / hlö /minimi 4 hlöä
- 2 tunnin maasto, jonka voi ottaa myös kaksi kertaa päivässä

- 3 tunnin maasto
- 4 tunnin maasto, sisältää retkilounaan kodalla(makkaranpaisto / kasvisvaihtoehto & kahvi/tee ja letut ) tai retkilounaan muualla taukopaikalla luonnossa.

Esimerkkejä ratsastuspäivästä:
- Aamupäivällä 2 tunnin maasto, iltapäivällä 2 tunnin maasto
- 4 tunnin maasto, lounas kodalla

Yöpyminen omilla liinavaatteilla, sisältää ilta- ja aamupalan 38€/yö aikuiset, 30 €/yö lapset

Yöpyminen yhteismajoituksessa. Alakerrassa on kerrossängyissä 5 petipaikkaa, pieni sauna ja wc, yläkerrassa on 3 petipaikkaa ja wc.

Lounas 12 €, päivällinen 14 €.

Kokkaan itse pääosin omalomilla ruoat. Olen ollut kasvissyöjä vuodesta 1996, joten tästä syystä tarjoan omalomilla ainoastaan kasvis-ja kala ruokia.
Esimerkki ratsastuslomasta: Pidennetty viikonloppu tai 3 päivää:Saapuminen torstaina, iltapala ja yöpyminen. Perjantai aamuna aamiainen, kotaretki eli lounas kodalla,illallinen tallilla. Yöpyminen ja aamiainen. Lauantaina koko päiväretki,lounas -ja kahvitauot maastossa,illallinen tallilla. Sunnuntaina aamiainen ja 2h ratsastus, lounas tallilla.

Painoraja 85 kg.


Kysy rohkeasti omia toiveita!

Pidätämme oikeuden muuttaa ratsastusten sisältöä sääolosuhteiden niin vaatiessa.