Aikuisten ja lasten kesäleiri 24.6.-27.6.2019 4pv

24.6. - 27.6.2019, 4 pv 3 paikkaa vapaana

Tälle leirille voi tulla aikuinen yksin, lapsi yksin tai aikuinen ja lapsi yhdessä.

Aikuisten ja lasten maastoratsastusleirillä ratsastetaan vaihtelevassa maastossa, tölttäillään ja laukataan pitkin metsäpolkuja ja -teitä, välillä edetään rauhallisemmin taivaltaen eli leppoisaa ajanviettoa hevosten kanssa.

Ratsastusta vähintään kolme tuntia päivässä (2 x 1h tai 1h + 2h), yhtenä päivänä lähdetään pidemmälle päiväretkelle ja yhtenä kotaretkelle, jolloin ratsastetaan kodalle makkaran- ja lätynpaistoon.

Yhtenä päivänä ratsastamme Luosuun Rönölään, jossa syömme lounaan,
saunomme ja uimme ja ratsastamme takaisin tallille. Rönölään voit
tutustua http://www.ronola.fi

Vapaa-aikana jää sopivasti aikaa omatoimisesti hyödyntää Ylläksen alueen muuta tarjontaa www.yllas.fi.

Majoituspaikkanan viihtyisä hirsitalo, jonka pihapiirissä on pihattotalli. Ruoka on maittavaa kotiruokaa.

Ryhmäkoko: min. 4 - max. 7 henkilöä.

Hinta sisältää: ratsastusta yhteensä vähintään 3 t päivässä, yhtenä päivänä kotaretki ja yhtenä päiväretki (kesto n. 6-8 tuntia taukoineen), lisäksi kysynnän mukaan teoriaa.

Ruokailut: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala, päiväretkellä retkieväät, kotaretkellä retkilounas kodassa, Rönölässä lounas.

Majoitus omilla liinavaatteilla yhteismajoituksena.

Hinta: 24.6 - 27.6.2019 4 pv 430 €/hlö. Päiväleiriläisenä 360 €. Varausmaksu 100 e sis. hintaan. Laskutamme varausmaksun, kun leiri toteutuu eli minimiosallistujamäärä täyttyy. Varausmaksua ei peruutuksen takia palauteta, mikäli tilalle ei saada uutta osallistujaa. Loppumaksu erääntyy kuukautta ennen leirin alkua. Leirille voi osallistua myös päiväleiriläisenä.

Kesto: 4 päivää, leiri alkaa aloitusaamuna klo 9. ja päättyy lopetuspäivänä klo 15-16. Mikäli haluaa tulla jo edellisenä iltana, lisähintaan +30€ sisältyy iltapala, yöpyminen ja aamiainen.

Mahdollisuus yöpymiseen (+ iltapala ja aamiainen) myös leirin jälkeisenä yönä.

Muuta: osallistujalla pitää olla perustaidot ratsastuksesta, esim. alkeis- ja jatkokurssia vastaavat taidot, koska ratsastamme pääosin maastossa. Tölttiä oppii ratsastamaan leirillä.Tallillamme on toiminnan vastuuvakuutus, suosittelemme henkilökohtaista tapaturmavakuutusta. Kypärän saa tarvittaessa lainaksi tallilta.

Pienet muutokset ohjelmassa mahdollisia luonnonolosuhteiden takia.

Ilmoittautuminen

Kysy varaustilannetta puhelimitse 050-4361921 tai sähköpostitse info(at)yllaksenvaellushevoset.fi ja täytä sen jälkeen ilmoittautumislomake, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä Ilmoittautuminen aikuisten ja lasten leirille