Aikuisten kesäleiri 25.6.-28.6.2018 4pv

25.6. - 28.6.2018, 4 pv 7 paikkaa vapaana

Aikuisten maastoratsastusleirillä ratsastetaan vaihtelevassa maastossa, tölttäillään ja laukataan pitkin metsäpolkuja ja -teitä, välillä edetään rauhallisemmin taivaltaen eli hevosten kanssa leppoisaa ajanviettoa aikuiseen makuun.

Ratsastusta vähintään kolme tuntia päivässä (2 x 1h tai 1h + 2h), yhtenä päivänä lähdetään pidemmälle päiväretkelle ja yhtenä kotaretkelle, jolloin ratsastetaan kodalle makkaran- ja lätynpaistoon. Vapaa-aikana jää sopivasti aikaa omatoimisesti hyödyntää Ylläksen alueen muuta tarjontaa www.yllas.fi.

Majoituspaikkana viihtyisä hirsitalo, jonka pihapiirissä on pihattotalli. Ruoka on maittavaa kotiruokaa.
Ryhmäkoko: min. 4 - max. 7 henkilöä.

Hinta sisältää: ratsastusta yhteensä vähintään 3 t päivässä, yhtenä päivänä kotaretki ja yhtenä päiväretki (kesto n. 6-7 tuntia taukoineen), lisäksi kysynnän mukaan teoriaa. Ruokailut: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala, päiväretkellä retkieväät, kotaretkellä retkilounas kodassa. Majoitus omilla liinavaatteilla yhteismajoituksena.

Hinta:
25.6 - 28.6.2018 4 pv 430 €/hlö. Päiväleiriläisenä 360 €.

Varausmaksu 100 e sis. hintaan. Laskutamme varausmaksun, kun leiri toteutuu eli minimiosallistujamäärä täyttyy. Varausmaksua ei peruutuksen takia palauteta, mikäli tilalle ei saada uutta osallistujaa. Loppumaksu erääntyy kuukautta ennen leirin alkua. Leirille voi osallistua myös päiväleiriläisenä.

Kesto: 4 päivää, leiri alkaa aloitusaamuna klo 9. ja päättyy lopetuspäivänä klo 15-16. Mikäli haluaa tulla jo edellisenä iltana, lisähintaan +30€ sisältyy iltapala, yöpyminen ja aamiainen. Mahdollisuus yöpymiseen (+ iltapala ja aamiainen) myös leirin jälkeisenä yönä.
Muuta: osallistujalla pitää olla perustaidot ratsastuksesta, esim. alkeis- ja jatkokurssia vastaavat taidot, koska ratsastamme pääosin maastossa. Tölttiä oppii ratsastamaan leirillä.

Tallillamme on toiminnan vastuuvakuutus, suosittelemme henkilökohtaista tapaturmavakuutusta. Kypärän saa tarvittaessa lainaksi tallilta.

Pienet muutokset ohjelmassa mahdollisia luonnonolosuhteiden takia.

Ilmoittautuminen

Kysy varaustilannetta puhelimitse 050-4361921 tai sähköpostitse info(at)yllaksenvaellushevoset.fi ja täytä sen jälkeen ilmoittautumislomake, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä  > Ilmoittautuminen aikuisten leirille