Aikuisten kesäleirit
20-23.6.2022 4pv & 27.6.-30.6.2022 4pv

Viikko 25 20-23.6.2022 - paikkaa vapaana

Viikko 26 27-30.6.2022 5 paikkaa vapaana

Aikuisten maastoratsastusleirillä ratsastetaan vaihtelevassa maastossa, tölttäillään ja laukataan pitkin metsäpolkuja ja -teitä, välillä edetään rauhallisemmin taivaltaen eli leppoisaa ajanviettoa hevosten kanssa.

Ratsastusta vähintään kolme tuntia päivässä (2 x 1h tai 1h + 2h), yhtenä päivänä lähdetään pidemmälle päiväretkelle ja yhtenä kotaretkelle, jolloin ratsastetaan kodalle makkaran- ja lätynpaistoon.

Keskiviikkona ratsastamme Luosuun Rönölään, jossa syömme lounaan,
saunomme ja uimme ja ratsastamme takaisin tallille. Rönölään voit
tutustua http://www.ronola.fi

Vapaa-aikana jää sopivasti aikaa omatoimisesti hyödyntää Ylläksen alueen muuta tarjontaa www.yllas.fi.

Majoituspaikkanan viihtyisä hirsitalo, jonka pihapiirissä on pihattotalli. Ruoka on maittavaa kotiruokaa.

Ryhmäkoko: nämä leirit vaativat maksimin eli 7 osallistujaa toteutuakseen

Hinta sisältää: ratsastusta yhteensä vähintään 3 t päivässä, yhtenä päivänä kotaretki ja yhtenä päiväretki (kesto n. 6-8 tuntia taukoineen), lisäksi kysynnän mukaan teoriaa.

Ruokailut: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala, päiväretkellä retkieväät, kotaretkellä retkilounas kodassa, Rönölässä lounas.

Majoitus omilla liinavaatteilla yhteismajoituksena.

Hinta: 500 €/hlö. Päiväleiriläisenä 440 €. Varausmaksu 150 € sis. hintaan. Laskutamme varausmaksun, kun leiri toteutuu eli minimiosallistujamäärä täyttyy. Varausmaksua ei peruutuksen takia palauteta, mikäli tilalle ei saada uutta osallistujaa. Loppumaksu erääntyy kuukautta ennen leirin alkua. Leirille voi osallistua myös päiväleiriläisenä.

Kesto: 4 päivää, leiri alkaa aloitusaamuna klo 9. ja päättyy lopetuspäivänä klo 15-16. Mikäli haluaa tulla jo edellisenä iltana, lisähintaan +35€ sisältyy iltapala, yöpyminen ja aamiainen.

Mahdollisuus yöpymiseen (+ iltapala ja aamiainen) myös leirin jälkeisenä yönä.

Muuta: osallistujalla pitää olla perustaidot ratsastuksesta, esim. alkeis- ja jatkokurssit käytyinä aikuisiällä, koska ratsastamme pääosin maastossa. Tölttiä oppii ratsastamaan leirillä.Tallillamme on toiminnan vastuuvakuutus, suosittelemme henkilökohtaista tapaturmavakuutusta. Kypärän saa tarvittaessa lainaksi tallilta.

Pienet muutokset ohjelmassa mahdollisia luonnonolosuhteiden takia.

Ilmoittautuminen

Kysy varaustilannetta puhelimitse 050-4361921 tai sähköpostitse info(at)yllaksenvaellushevoset.fi ja täytä sen jälkeen ilmoittautumislomake, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä Ilmoittautuminen aikuisten kesäleirille