Maastoratsastuspäivä

2 h x 2 h maastoretki ja lounas

Kesäkuussa nuorten leirien jälkeen sekä heinäkuussa on mahdollisuus ratsastaa samana päivänä kaksi kertaa kahden tunnin retki. Aamupäivän retken jälkeen syödään tallin yhteydessä olevassa asiakastilassa lounas, ja iltapäiväksi vaihdetaan reittiä.

Saatavuus: heinäkuussa

Lähtöaika: klo 9.00

Hinta: 170€ / hlö

Päivän hintaan sisältyy: hevonen varusteineen sekä ratsastusoppaan palvelut, pakollinen kypärä sekä tarvittaessa kumisaappaat. 2 x 2 tunnin maastoretki. Lounas.

Ryhmäkoko: min 4 hlöä, max 7 kokemuksen mukaan.

Soveltuvuus (kenelle) / vaikeusaste: ratsastajille, joilla on alkeis- ja jatkokurssit käyty ratsastuskoulussa.

Alle 12-vuotiailta edellytämme aiempaa säännöllistä ratsastuskokemusta kaikilla retkillä. Painoraja 90 kg. Ennen varaamista lue >Ohjeita

Pidätämme oikeuden peruuttaa tai siirtää ohjelmaa ylivoimaisen esteen takia. Varaukset ovat sitovia. Mikäli joudut perumaan varauksen, on sen tapahduttava puhelimitse (ei sähköpostitse tai tekstiviestillä) vähintään kolme päivää ennen retkeä. Muussa tapauksessa veloitamme 50% retken hinnasta ja mikäli ei ilmoita peruutuksesta tai ilmesty paikalle, veloitamme 100% retken hinnasta. Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti, Visa-, Visa Electron- MasterCard ja Maestro-luottokortit sekä ePassi ja Smartum.