Puolipäiväretki

Maastoretki, evästauko luonnossa

Valitsemme jokaiselle oman islanninhevosen ratsastuskokemuksen mukaan. Saamme perusohjeet ratsastuksesta ja kun olemme ottaneet tuntumaa hevosiin, lähdemme maastoon oppaan johdolla. Ratsastamme polkuja ja metsäteitä pitkin eri askellajeissa ryhmän taitotason ja kelin mukaan. Pysähdymme maastoon tauolle syömään reilut retkieväät ja juomaan kahvit.

Saatavuus: kesällä olosuhteiden mukaan, syksyllä lumen tuloon asti

Lähtö: klo 10.00 tai sopimuksen mukaan

Kokonaiskesto: n. 4,5 tuntia

Hinta: 130 €/hlö

Vaellusretken hintaan sisältyy: hevonen varusteineen sekä ratsastusoppaan palvelut, pakollinen kypärä sekä tarvittaessa sadevarusteet (kumisaappaat ja sadetakki), retkieväät, kahvi/tee/mehu.

Ryhmäkoko: minimi 4 hlöä, max 7 ratsastuskokemuksen mukaan.

Soveltuvuus (kenelle) / vaikeusaste: sopii kaikille kohtuullisen kunnon omaaville, myös kokemattomille, jotka haluavat tutustua hevosiin ja ratsastukseen Huom, kokemattomien ratsastajien kanssa ei laukata.

Alle 12-vuotiailta edellytämme aiempaa säännöllistä ratsastuskokemusta kaikilla retkillä. Painoraja 85 kg. Ennen varaamista lue >Ohjeita

Pidätämme oikeuden peruuttaa tai siirtää retki ylivoimaisen esteen takia. Varaukset ovat sitovia. Mikäli joudut perumaan varauksen, on sen tapahduttava puhelimitse (ei sähköpostitse tai tekstiviestillä) vähintään kolme päivää ennen retkeä. Muussa tapauksessa veloitamme 50% retken hinnasta ja mikäli ei ilmoita peruutuksesta tai ilmesty paikalle, veloitamme 100% retken hinnasta. Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti, Visa-, Visa Electron- MasterCard ja Maestro-luottokortit sekä ePassi ja Smartum.