Green Care

Green Care on luontoon, eläimiin ja maaseutuympäristöön liittyvää tavoitteellista toimintaa, jonka tarkoitus on lisätä ja ylläpitää ihmisten hyvinvointia. Green Care on kuntouttavalla tavalla toimivaa hoiva - ja virkistyspalveluita. Yritykseni antama Green Care ei kuitenkaan ole kuntoutusta tai terapiaa. Ylläksen Vaellushevosilla Green Care toteutetaan hevos - ja luontoavusteisena toimintana.

Asiakkaan tavoitteista riippuen toiminta suunnitellaan aina jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti ja henkilökohtaisesti. Tavoitteita Green Care-toiminnalle voivat olla esimerkiksi motoristen taitojen kehittäminen ja ylläpitäminen ja sosiaalisen vuorovaikutuksen kehittäminen ja lisääminen. Green Care-toimintaa pystytään hyödyntämään myös työyhteisöjen hyvinvoinnin lisäämisessä. Pienille koulu - ja päiväkotiryhmille pystyn järjestämään esimerkiksi hevosiin ja luontoon tutustumista.

Tarjoan Green Care palveluita ainoastaan kiireisempien sesonki aikojen ulkopuolella. Parhaiten pystyn tarjoamaan Green Care palveluita tammi-, touko-,kesä-, heinä, - loka-, marras ja joulukuussa.

Lisätietoa Green Caresta löytyy www.gcfinland.fi/