Nuorten leirit 2024

Laukka, elämän parhautta!

1. Leiri viikko 23, 3-7.6.2024 1 paikka vapaana

2.Leiri viikko 24, 10 - 14.6.2024 6 paikkaa vapaanaTarkista varaustilanne! Puh. 050-4361921 tai info(at)yllaksenvaellushevoset.fi

Kesäleirillä saa hevostella koko ajan kavereiden kanssa! Opitaan vaellusratsastusta ja hevostaitoja hevosten kanssa. Kaikki hevosemme ovat kilttejä hoidettavia, joista jokainen löytää oman suosikkinsa.

Ratsastetaan vaihtelevassa maastossa yhteensä kolme tuntia päivässä, tölttäillään ja laukataan pitkin metsäpolkuja ja -teitä, välillä edetään rauhallisemmin taivaltaen. Kentällä leikitään leirileikkejä sekä opetellaan hevosten maastakäsittelyä. Yhtenä päivänä tehdään pidempi puolipäivä retki. Retki voidaan luonnonolosuhteiden niin vaatiessa toteuttaa vaihtoehtoisesti niin, että tulemme lounaalle tallille.Tiedossa on siis paljon monipuolisia ratsastusretkiä! Leirille voi osallistua myös päiväleiriläisenä.

Majoituspaikkana on viihtyisä hirsitalo, jonka pihapiirissä on pihattotalli. Leiriryhmämme on pieni, maksimissaan 6 leiriläistä. Leiriläisten kanssa on koko ajan aikuinen. Ruoka on maukasta kotiruokaa.

Ryhmäkoko: min. 4 - max. 6 leiriläistä, alaikäraja 12 v.

Hinta sisältää: vähintään 3 tuntia maastoratsastusta päivässä, yhtenä puolipäivä retki (kesto 4-5 tuntia taukoineen), majoitus ja ruokailut: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala, puolipäiväretkellä retkieväät. Päiväleirillä hintaan sisältyy lounaat.

Hinta: 500€, päiväleiriläisenä 460€. Varausmaksu 150€ sis. hintaan. Laskutamme varausmaksun, kun leiri toteutuu eli minimiosallistujamäärä täyttyy. Varausmaksua ei peruutuksen takia palauteta, mikäli tilalle ei saada uutta osallistujaa. Loppumaksu erääntyy kuukautta ennen leirin alkua.

Mikäli haluaa tulla jo edellisenä iltana, lisähintaan +30€ sisältyy iltapala, yöpyminen ja aamiainen.

Kesto: 5 päivää, leiri alkaa maanantaina klo 9. ja päättyy perjantaina klo 15.

Muuta: Osallistujalla pitää olla perustaidot ratsastuksestaja ja osallistujan täytyy harrastaa aktiivisesti ratsastusta , esim. alkeis- ja jatkokurssit tulee olla käytyinä, koska ratsastamme pääosin maastossa. Tölttiä oppii ratsastamaan leirillä.

Lisätiedustelut Virpi puh. 050-4361921

Tallillamme on toiminnan vastuuvakuutus, suosittelemme henkilökohtaista tapaturmavakuutusta. Kypärän saa tarvittaessa lainaksi tallilta. Pidätämme oikeuden tehdä ohjelmaan pieniä muutoksia luonnonolosuhteiden takia.

Ilmoittautuminen

Tarkista Virpiltä varaustilanne puh. 050 436 1921 ja täytä sen jälkeen ilmoittautumislomake täällä--> Ilmoittautuminen nuorten leirille

Leiriläisen muistilista

Vaatteet

Ota mukaan vaatteita säiden mukaan, myös vaihtovaatteita. Muista varata riittävästi lämpimiä vaatteita, Lapin alkukesä voi olla vielä kolea sekä sadevaatteet (sadetakki ja -housut, edullisia löytyy esim. Biltemasta tai vastaavasta). T-paitoja, sukkia, alusvaatteita, fleece-tai muita lämpimiä puseroita, ulkoilupusakka tai anorakki tms, verkkarihousut, farkut, uikkarit, ratsastukseen sopivia käsineitä (myös vaihtopari). Ratsastukseen käyvät mukavat housut, jossa ei ole hankaavia saumoja. Kumisaappaat käyvät ratsastusjalkineiksi. Lenkkarit, sandaalit tai muut jalkineet muualla kuin tallilla käytettäviksi. Kypärän ja tarvittaessa raipan saa lainaksi tallilta. Jos omistat turvaliivin, ota se mukaan leirille.

Pakkaa mukaan myös

 • lakanat
 • pyyhe + laudeliina saunomista varten
 • pesuvälineet: shampoo, hammasharja- ja tahna yms.
 • sadevaatteet: sadehousut ja -takki
 • taskurahaa karkkiostoksiin
 • henkilökohtaiset lääkkeet
 • hyttysvoiteet
 • muistiinpanovälineet
 • lukemista, piirustusvälineet tms. tekemistä omien mieltymysten mukaan
 Jos on
 • kamera + filmiä + varaparistot, digikameraan akkulaturi
 • kännykkä ja laturi

Reipasta seikkailumieltä!