Nuorten leirit 2020

Laukka, elämän parhautta!

1.Leiri, viikko 24, 8 - 12.6.2020 6 paikkaa vapaana

2 Leiri, viikko 25, 15 - 19.6.2020 6 paikkaa vapaanaTarkista varaustilanne! Puh. 050-4361921 tai info(at)yllaksenvaellushevoset.fi

Kesäleirillä saa hevostella koko ajan kavereiden kanssa! Opitaan vaellusratsastusta ja hevostaitoja oman hoitohevosen kanssa. Kaikki hevosemme ovat kilttejä hoidettavia, joista jokainen löytää oman suosikkinsa.

Ratsastetaan vaihtelevassa maastossa kaksi kertaa päivässä yhteensä kolme tuntia 1 h + 2 h tai 1,5 h + 1,5 h tai kerran päivässä 3 h, tölttäillään ja laukataan pitkin metsäpolkuja ja -teitä, välillä edetään rauhallisemmin taivaltaen. Kentällä leikitään leirileikkejä. Yhtenä päivänä tehdään pidempi päiväretki. Päiväretki voidaan luonnonolosuhteiden niin vaatiessa toteuttaa vaihtoehtoisesti niin, että tulemme lounaalle Kuerharjalle. Yhtenä päivänä ratsastamme Luosuun Rönölään, jossa syömme lounaan, saunomme ja uimme ja ratsastamme takaisin tallille. Rönölään voit tutustua http://www.ronola.fi Tiedossa on siis paljon ratsastusta! Leirille voi osallistua myös päiväleiriläisenä.

Majoituspaikkana on viihtyisä hirsitalo, jonka pihapiirissä on pihattotalli. Leiriryhmämme on pieni, maksimissaan 7 leiriläistä. Leiriläisten kanssa on koko ajan aikuinen. Ruoka on maukasta kotiruokaa.

Ryhmäkoko: min. 4 - max. 7 leiriläistä, alaikäraja 10 v.

Hinta sisältää: vähintään 3 tuntia maastoratsastusta päivässä, yhtenä päiväretki (kesto n. 6-7 tuntia taukoineen), lisäksi teoriaa ja jokaiselle oma hoitohevonen. Majoitus ja ruokailut: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala, päiväretkellä retkieväät. Päiväleirillä hintaan sisältyy lounaat.

Hinta: 440€, päiväleiriläisenä 400€. Varausmaksu 100€ sis. hintaan. Laskutamme varausmaksun, kun leiri toteutuu eli minimiosallistujamäärä täyttyy. Varausmaksua ei peruutuksen takia palauteta, mikäli tilalle ei saada uutta osallistujaa. Loppumaksu erääntyy kuukautta ennen leirin alkua.

Mikäli haluaa tulla jo edellisenä iltana, lisähintaan +23€ sisältyy iltapala, yöpyminen ja aamiainen.

Kesto: 5 päivää, leiri alkaa maanantaina klo 9. ja päättyy perjantaina klo 15-16.

Muuta: osallistujalla pitää olla perustaidot ratsastuksesta, esim. alkeis- ja jatkokurssia vastaavat taidot, koska ratsastamme pääosin maastossa. Tölttiä oppii ratsastamaan leirillä.

Lisätiedustelut Virpi puh. 050-4361921

Tallillamme on toiminnan vastuuvakuutus, suosittelemme henkilökohtaista tapaturmavakuutusta. Kypärän saa tarvittaessa lainaksi tallilta. Pidätämme oikeuden tehdä ohjelmaan pieniä muutoksia luonnonolosuhteiden takia.

Ilmoittautuminen

Tarkista Virpiltä varaustilanne puh. 050 436 1921 ja täytä sen jälkeen ilmoittautumislomake täällä--> Ilmoittautuminen nuorten leirille

Leiriläisen muistilista

Vaatteet

Ota mukaan vaatteita säiden mukaan, myös vaihtovaatteita. Muista varata riittävästi lämpimiä vaatteita, Lapin alkukesä voi olla vielä kolea sekä sadevaatteet (sadetakki ja -housut, edullisia löytyy esim. Biltemasta tai vastaavasta). T-paitoja, sukkia, alusvaatteita, fleece-tai muita lämpimiä puseroita, ulkoilupusakka tai anorakki tms, verkkarihousut, farkut, uikkarit, ratsastukseen sopivia käsineitä (myös vaihtopari). Ratsastukseen käyvät mukavat housut, jossa ei ole hankaavia saumoja. Kumisaappaat käyvät ratsastusjalkineiksi. Lenkkarit, sandaalit tai muut jalkineet muualla kuin tallilla käytettäviksi. Kypärän ja tarvittaessa raipan saa lainaksi tallilta. Jos omistat turvaliivin, ota se mukaan leirille.

Pakkaa mukaan myös

 • lakanat
 • pyyhe + laudeliina saunomista varten
 • pesuvälineet: shampoo, hammasharja- ja tahna yms.
 • sadevaatteet: sadehousut ja -takki
 • taskurahaa karkkiostoksiin
 • henkilökohtaiset lääkkeet
 • hyttysvoiteet
 • muistiinpanovälineet
 • lukemista, piirustusvälineet tms. tekemistä omien mieltymysten mukaan
 Jos on
 • kamera + filmiä + varaparistot, digikameraan akkulaturi
 • kännykkä ja laturi

Reipasta seikkailumieltä!