Päiväretki

Maastoretki, retkilounas, kahvitauko

Valitsemme jokaiselle oman islanninhevosen ratsastuskokemuksen mukaan. Saamme perusohjeet islanninhevosratsastuksesta ja kun olemme ottaneet tuntumaa hevosiin, lähdemme maastoon oppaan johdolla. Etenemme vaihtelevissa maastoissa ryhmän taitotason ja kelin mukaan vaihdellen eri askellajeja. Puolen päivän maissa pysähdymme syömään retkilounasta ja iltapäivällä pidämme kahvitauon.

Saatavuus: kesällä olosuhteiden mukaan, syksyllä lumeen tuloon asti

Lähtö: klo 10

Paluu: n. klo 17.00-18.00

Hinta: 190 €/hlö

Vaellusretken hintaan sisältyy: hevonen varusteineen sekä ratsastusoppaan palvelut, pakollinen kypärä sekä tarvittaessa sadevarusteet (kumisaappaat ja sadetakki), retkilounas ja kahvi/tee+pulla.

Ryhmäkoko: minimi 2 hlöä, max 7

Soveltuvuus (kenelle) / vaikeusaste: sopii kohtuullisen kunnon omaaville, kokeneille aktiivi ratsastajille. Tölttiä oppii matkan varrella. Alle 12-vuotiailta edellytämme aiempaa säännöllistä ratsastuskokemusta kaikilla retkillä. Painoraja 85 kg. Ennen varaamista lue > Ohjeita

Pidätämme oikeuden peruuttaa tai siirtää retki ylivoimaisen esteen takia. Varaukset ovat sitovia. Mikäli joudut perumaan varauksen, on sen tapahduttava puhelimitse (ei sähköpostitse tai tekstiviestillä) vähintään kolme päivää ennen retkeä. Muussa tapauksessa veloitamme 50% retken hinnasta ja mikäli ei ilmoita peruutuksesta tai ilmesty paikalle, veloitamme 100% retken hinnasta. Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti, Visa-, Visa Electron- MasterCard ja Maestro-luottokortit sekä ePassi ja Smartum.